رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes
منتدى هندسة الإنتاج والتصميم الميكانيكى
بسم الله الرحمن الرحيم

أهلا وسهلاً بك زائرنا الكريم
نتمنى أن تقضوا معنا أفضل الأوقات
وتسعدونا بالأراء والمساهمات
إذا كنت أحد أعضائنا يرجى تسجيل الدخول
أو وإذا كانت هذة زيارتك الأولى للمنتدى فنتشرف بإنضمامك لأسرتنا
وهذا شرح لطريقة التسجيل فى المنتدى بالفيديو :
http://www.eng2010.yoo7.com/t5785-topic
وشرح لطريقة التنزيل من المنتدى بالفيديو:
http://www.eng2010.yoo7.com/t2065-topic
إذا واجهتك مشاكل فى التسجيل أو تفعيل حسابك
وإذا نسيت بيانات الدخول للمنتدى
يرجى مراسلتنا على البريد الإلكترونى التالى :

Deabs2010@yahoo.com


-----------------------------------
-Warning-

This website uses cookies
We inform you that this site uses own, technical and third parties cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage.
By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.



 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخولحملة فيد واستفيدجروب المنتدى

شاطر
 

 رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
مدير المنتدى
مدير المنتدى
Admin

عدد المساهمات : 16213
التقييم : 27881
تاريخ التسجيل : 01/07/2009
العمر : 32
الدولة : مصر
العمل : مدير منتدى هندسة الإنتاج والتصميم الميكانيكى
الجامعة : المنوفية

رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes Empty
مُساهمةموضوع: رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes   رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes Emptyالجمعة 11 سبتمبر 2020, 1:43 am

أخوانى فى الله
أحضرت لكم
رسالة ماجستير بعنوان
A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes
by
Joseph Pietromonaco
Submitted in Partial Fulfillment of the Requirements
for the Degree of
Master of Science in Engineering
in the
Industrial and Systems Engineering
Program
YOUNGSTOWN STATE UNIVERSITY  

رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes A_h_t_10
و المحتوى كما يلي :


TABLE OF CONTENTS
Contents
ABSTRACT . iv
Acknowledgements .v
Table of Contents . vi
List of Figures .viii
List of Tables .x
1 Introduction . 1
1.1 History of Pasteurization 2
1.2 Process Planning 4
1.3 Computer-aided Process Planning . 8
1.3.1 Applications of Computer-Aided Process Planning . 10
1.3.2 Current Research in Process Planning 10
1.4 Problem Statement . 13
1.5 Purpose of Research . 14
1.6 Methods of Research 16
1.7 Expected Results of Research 17
2 Literature survey . 19
2.1 Introduction 19
2.2 Finite Difference Method . 21
2.3 Finite Element Method . 24
2.4 Computational Fluid Dynamics . 28
2.5 Pasteurization Models 31
2.6 Food Quality . 34
2.7 Analytical Mathematical Modeling 36
3 Research Plan and Methodology 43
3.1 Introduction 43
3.2 Determination of Thermodynamic and Heat Transfer Characteristics 44
3.3 Analytical Model of Food Samples 51vii
3.4 Development and Application of FEA Model . 53
3.5 Model Validation and Revision . 57
3.6 Demonstration of Model Capability for Cost Optimization . 58
4 Results and discussion 62
4.1 Determination of Thermodynamic and Heat Transfer Characteristics 62
4.2 Development and Application of FEA Model . 63
4.3 Model Validation and Revision . 69
4.4 Demonstration of Model Capability for Cost Optimization . 77
5 Conclusions and Future Work 82
References Cited . 85
Nomenclature 90
Appendix A . 92
Appendix B  


 كلمة سر فك الضغط : books-world.net
The Unzip Password : books-world.net
أتمنى أن تستفيدوا من محتوى الموضوع وأن ينال إعجابكم

رابط من موقع عالم الكتب لتنزيل رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes
رابط مباشر لتنزيل رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رسالة ماجستير بعنوان A Heat Transfer Model for Industrial Food Processes
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 2 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى هندسة الإنتاج والتصميم الميكانيكى :: المنتديات الهندسية :: منتدى الكتب والمحاضرات الهندسية :: منتدى كتب ومحاضرات الأقسام الهندسية المختلفة-
انتقل الى: